keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Alusvaatteista

Olen elämäni aikana asioinut 3-4 kertaa sellaisessa Oikeassa Alusvaateliikkeessä. Jokaisella kerralla asiointi on ollut miellyttävä kokemus, joskin kallis (mutta toki sen väärti).
Tiistaina astelin hetken mielijohteesta alusvaateputiikkiin. Jos vaikka jotain piristävää löytyisi... Astuin liikkeestä ulos kolminumeroisen summan köyhempänä, mutta rutkasti piristyneenä. Herttainen ja auliisti palveleva myyjätär sekä silkkipaperiin käärityt ihanuudet nostivat mielialaa hetkessä.

Tänään työpäivän päätteeksi jäin rupattelemaan kollegan kanssa, joka ohimennen kysäisi pitäisikö minun tällä viikolla varata aika työterveyslääkärille (mainittuani oireilevasta mielialasta aiemmin viikolla). "Ei", vastasin. Olen ollut nyt huomattavasti pirteämmällä tuulella. Huhtikuusta lähtien vihoitellut hermojuuri ei ole saanut minua vielä lääkäriin. Imusolmuke oli poikkeus. Yhden pään takia en ala murehtimaan joulun alla.

Iltapäivällä tein kaupungilla löytöjä. Maailman tärkeimmistä vallankumouksista kertovan kirjan superhalvalla sekä kaksi edullista mallinukkea. Mutta isälle joululahjaa, sitä en löytänyt vieläkään.

Ei kommentteja: