lauantai 24. tammikuuta 2009

Nopeat syö tarkkaamattomat ja kiireiset

Tarjolla olevien asuntojen seuraaminen on kuulunut elämääni jo kahdeksan kuukauden ajan. Olen käynyt asuntonäytöissä ja tiedän tarkalleen mitä tässä kaupungissa on tarjolla.
Pari viikkoa sitten eräs asunto meni, sillä en ollut tarkkana ja asuntonäyttö meni kohdaltani ohitse. Manailin asiaa sunnuntai-iltana, sillä mielestäni sijainti, koko ja hinta olivat kohdallaan. Maanantaina asunto ei ollut enää myytävien listalla, joten siinä oli jonkun muunkin mielestä sijainti, koko ja hinta kohdallaan...

Heti piakkoin ilmestyi edellä mainitun asunnon läheisyydessä toinen asunto, jossa kriteerit täyttyivät. Sovin kiinteistövälittäjän kanssa henkilökohtaisesta näytöstä, mutta jouduimme siirtämään hetkeä aina vain tuonnemaksi milloin kummankin eteen tulleista syistä. Alkuviikosta sovimme perjantai-iltapäivälle näytön ja tuo aika tuntui sopivan kummankin kalentereihin.
Ruokatunnilla istuessani kiinteistövälittäjä soitti ja aloitti 'arvaa mitä?'. Arvasinhan minä. Asunnolle oli löytynyt ostaja aamupäivällä.

2 kommenttia:

Tiia-Maija kirjoitti...

Voi prkl... No, se siun kämppä siis odottelee vielä jossain myyntiin tuloa!

Soja kirjoitti...

Oho... arvasit varmaan, että se yritin olla mie...